X
GO
Kërkimi i Organizatave
 Emri i OJQ-sëUdhëheqësiAdresaVendiEmailNr. Tel 
    
Data pager
Faqja e pare Faqja paraprake
123
Faqja e radhës Faqja e fundit
Nr. rreshtave per faqe:
PageSizeComboBox
select
  47 gjithsejt, faqe 3 nga 3.
Shfmu dhe shk.e mesme: “Prenk Jakova” Kastriot SadaRr. Fan NoliGjakovë 044-518-828 View
Gjimnazi: “Hajdar Dushi” Bedri CahaniRr. Beqir Kastrati, p.n.Gjakovë 044-506-872 View
Gjimnazi “Asllan Berisha” Agim Morina Rogovë 044-262-223 View
Sh.m. Mjekësisë “Hysni Zajmi” Isuf AsllaniRr. Normalja e GjakovësGjakovë 044-154-750 View
Sh.m. Ekonomike "Kadri Kusari” Merita BokshiRr. Normalja e GjakovësGjakovë 044/422 411 View
Sh.m. Teknike “Nexhmedin Nixha” Neshet KëpuskaRr. Mbretëresha TeutaGjakovë 044-207-151 View
Çerdhja Ganimete Terbeshi Arta StavileciRr. Anton QettaGjakovë 044/ 924 280 View

 

Print