X
GO
Kërkimi i Bizneseve
 Emri i BiznesitPronariAdresaVendiEmailSektoriNr. Tel 
     
Data pager
Faqja e pare Faqja paraprake
1
Faqja e radhës Faqja e fundit
Nr. rreshtave per faqe:
PageSizeComboBox
select
  4 gjithsejt, faqe 1 nga 1.
YLLI PASHTRIKU Zyhra HajdariNënë TerezëGjakovëhotel_pashtriku@yahoo.comHotelet dhe akomodimi i ngjashëm 044-547-701 View
ROMA Petrit BatushaTiranaGjakovë Hotelet dhe akomodimi i ngjashëm 044-188-430 View
SHKËLQIMI - 2 Shkëlqim JupaIsmajl Qemajli, Nr. 11Gjakovëinfo@qarshiaejupave.comAktivitetet e tjera shërbyese të ushqimit044-129-159 View
Hotel La Villa Arsim RexhaShkugezFirzëhotel.lavilla@yahoo.comHotelet dhe akomodimi i ngjashëm 044133811 View

 

Print