X
GO
Kërkimi i Bizneseve
 Emri i BiznesitPronariAdresaVendiEmailSektoriNr. Tel 
     
Data pager
Faqja e pare Faqja paraprake
1
Faqja e radhës Faqja e fundit
Nr. rreshtave per faqe:
PageSizeComboBox
select
  3 gjithsejt, faqe 1 nga 1.
NATYRA-H.I. Halit IsufiShkugëzGjakovë Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit044-128-568 View
PRESIDENT Shpresa HanaU.Ç.K.Gjakovë[email protected]Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit044-221-597 View
KALAJA Abaz MorinaU.Ç.K.Gjakovë Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit044-286-456 View

 

Print