X
GO
sq-ALen-UShr-HR
Breadcrumb
OJQ
InstitucionOrganizate_Detail

Shfmu: “Bajram Sadriu”

Shkollat / Privat
 • Nr. Regjistrimit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i themelimit
 • Udhëheqësi
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • Nr. Vullnetarëve
 • Vullnetarë Aktiv
 • Vullnetarë Pasiv
 • 17
 • -
 • 1984
 • Shaqir Alija
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Misioni i Organizatës
 • Shkolla “Bajram Sadriu” është shkolla më e re e Rekës së Keqe, në të cilën i ndjekin mësimet nxënësit e fshatrave: Nivokaz, Berjahë dhe Stubëll. Objekti shkollor u ndërtua më 10.10.1984 ku edhe e filloi punën për herë të parë për vitin shkollor 1984-85. Kjo shkollë në vitin 1998, digjet tërësisht nga forcat okupuese serbe. Pas luftës, gjegjësisht në gusht të viti 1999, shoqata bamirëse, Komiteti Hebraik i Britanisë së Madhe, rindërtoi në themelet e shkollës një objekt të tipit montazh me 4 dhoma
 • Aktiviteti i Organizatës
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded