X
GO
Kërkimi i Bizneseve
 Emri i BiznesitPronariAdresaVendiEmailSektoriNr. Tel 
     
Data pager
Faqja e pare Faqja paraprake
1
Faqja e radhës Faqja e fundit
Nr. rreshtave per faqe:
PageSizeComboBox
select
  6 gjithsejt, faqe 1 nga 1.
EGZONI - LK Lulzim KikaAbedin TërbeshiGjakovëxona_k@hotmail.comEndja e tekstilit044-464-373 View
KUALITET Avdurrahmon HylaTirana p.n.Gjakovëbekim.hyla@yahoo.comFarkimi, presimi, stampimi dhe palosja rrethore e metaleve; pluhuri metalurgjik044-206-366 View
ÇLIRIMI METAL Adhurim HaraqiaTiranaGjakovëçlirimi.metal@gmail.comTregtia me shumicë e metaleve dhe mineraleve049-745-545 View
Kika Enver KikaIsmail QemajliGjakovë Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara044-616-661 View
Saraqini Selim SaraqiniAzem Hajdari, Nr. 24Gjakovësaraqiniselim@gmail.com Endja e tekstilit044-134-384 View
Albani Nevruz GungaAli Pashë TepelenaGjakovënevruz_gunga@hotmail.comFarkimi, presimi, stampimi dhe palosja rrethore e metaleve; pluhuri metalurgjik045-237-334 View

 

Print