X
GO
Kërkimi i Projekteve
 Emri i ProjektitBuxheti ProjektitVendi ProjektitData FillimitData MbarimitStatusi ProjektitPëlqimet 
     
Data pager
Faqja e pare Faqja paraprake
1
Faqja e radhës Faqja e fundit
Nr. rreshtave per faqe:
PageSizeComboBox
select
  4 gjithsejt, faqe 1 nga 1.
Ndërtimi/asfaltimi i rrugëve në fshatin Ponashec 50000,00Ponoshec01/01/2015 Në vazhdim 1 View
Ndërtimi/asfaltimi i rrugës në fshatin Bec dhe rrugët lockale për lagjet Bajrushaj, Aliaj dhe Shabanaj 277000,00Bec01/05/2015 Në vazhdim 0 View
Ndërtimi/Asfaltimi i rrugës në lagjen Pepaj 284266,06Brekoc01/01/2012 Në vazhdim 1 View
Harmonizimi i Arsimit me kerkesat e Tregut te Punes 130000,00Gjakovë19/09/2016 Në vazhdim 0 View

 

Print