X
GO
Kërkimi i Organizatave
 Emri i OJQ-sëUdhëheqësiAdresaVendiEmailNr. Tel 
    
Data pager
Faqja e pare Faqja paraprake
1
Faqja e radhës Faqja e fundit
Nr. rreshtave per faqe:
PageSizeComboBox
select
  4 gjithsejt, faqe 1 nga 1.
Shoqata për Promovimin e Trashëgimisë Kulturore dhe Natyrore - PROKult Kujtim RrahmaniSulejaman Hadum AgaGjakovëprokulturore@gmail.com045/676-015 View
OJQ Askom Kultura Shqiptare - Gjakovë Berat ThaqiNënë Tereza, Nr. 140/cGjakovëdpt-gjk@hotmail.com045/647-230 View
Shoqata e Krijuesve Letrarë Penat e Dushkajës Skender HoxhaShtëpinë e KulturësCërmjanskenderhoxha@hotmail.com044/221-228 View
OJQ - BRO - NGO "Roma in Action" Emrah CermjaniRr.Musa Zajmi 163Gjakovëojq.ria@gmail.com0037744569634 View

 

Print