X
GO
Kërkimi i Bizneseve
 Emri i BiznesitPronariAdresaVendiEmailSektoriNr. Tel 
     
Data pager
Faqja e pare Faqja paraprake
1
Faqja e radhës Faqja e fundit
Nr. rreshtave per faqe:
PageSizeComboBox
select
  6 gjithsejt, faqe 1 nga 1.
NERTILI Lulzim ZekaTirana p.n.Gjakovë[email protected]Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani0390-330-402 View
VIVA FRESH Xhevdet RexhepiU.Ç.K.Gjakovë[email protected]Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani044-535-782 View
ETC Adem KelmendiNëna TerezëGjakovë[email protected]Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë ushqimorë, përfshirë peshkun, krustacet dhe molusqet (frutat e detit)038-545-300 View
MERIDIAN EXPRESS SH.P.K. Agon GashiMb.TeutaGjakovë[email protected]Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë ushqimorë, përfshirë peshkun, krustacet dhe molusqet (frutat e detit)038-223-715 View
TE RONI Vlora ZekaAnton Çeta Nr. 22Gjakovë Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani044 371 296 View
Landi - RSh SH.P.K. Ramë ShehuNëna TerezeGjakovë Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e mallrave ushqimore, pijeve dhe duhanit0390 23 144 View

 

Print