X
GO
sq-ALen-UShr-HR
Breadcrumb
OJQ
InstitucionOrganizate_Detail

Shfmu: “Pjeter Muqaj”

Shkollat / Privat
 • Nr. Regjistrimit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i themelimit
 • Udhëheqësi
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • Nr. Vullnetarëve
 • Vullnetarë Aktiv
 • Vullnetarë Pasiv
 • 11
 • -
 • 1971
 • Ukë Kuka
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Misioni i Organizatës
 • Kjo shkolle ka filluar punën në një shtëpi private të ndjerit Mark Mehmeti-ish punëtor i kësaj shkolle, ku mësimet i kanë ndjekur nxënësit e fshatrave : Guskë, Devë dhe Korenicë. Në vitin shkollor 1971-72, ju dha statusi i shkollës së pavarur ku edhe e muar emrin e dëshmorit Pjetër Muqaj – banor i fshatit Brekoc. Në vitin shkollor 2015-16 vijojnë mësimet 83 nxënës.
 • Aktiviteti i Organizatës
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded