X
GO

Kontributi i të rinjëve e të rejave në politikat komunale

Debati publik do të mbahet më 17 dhjetor 2015 në orën 11:00 në Pallatin e Kulturës "Asim Vokshi" (Salla solemne) në Gjakovë.

ZONA E LIRË EKONOMIKE NË KOMUNË TË GJAKOVËS

Funkcionalizimi i Zonës së Lirë Ekonomike
Qeveria e Kosovës në pajtim me Ligjin Nr.04/L-159, shpalli hapsirën administrative të Gjakovës, zonë të lirë ekonomike.

Kodra e Çabratit

Kodra e Çabratit
Paraqet një përmendore të rëndësishme kulturore historike, ku u zhvilluan beteja të armatosura gjatë gjithë historisë së Gjakovës deri në luftën e fundit të UÇK-së

Lumenjtë

Lumenjtë

Lumi Ereniku, Lumi Drini, Lumi Krena, Liqeni i Radoniqit.

Malësia e Gjakovës

Malësia e Gjakovës
Shtrihet në lindje të Alpeve Shqiptare në Republikën e Shqipërisë dhe vazhdon edhe jasht kufirit të saj deri në disa vendbanime afër Gjakovës dhe Junikut.

Kulla e Riza Begut

Rr. Abedin Terbeshi

rmbajtja do të shtohet së shpejti

Kisha e Shën Palit dhe Shën Pjetrit

Rr. Gjon Nikoll Kazazi

Kisha e Shën Palit dhe Shën Pjetrit
Gjakova kishte një traditë fetare katolike, e cila lulëzoi në kohën e Gjon Nikollë Kazazit, arqipeshkvit të Dioçezës së Shkupit.
RSS
First5455565759616263Last

Theme picker