X
GO

Bridges

Bridges

Tërzi's Bridge, Tabaks’ Bridge, Taliqi’s Bridge, The Sacred Bridge.

Mosques

Mosques

Hadum’s Mosque, Hasan Aga’s Mosque, Mahmut Pasha’s Mosque, Kusar's Mosque, Mullajusufi’s Mosque.


Churches

Churches

Saint Pal’s and Saint Peter’s Church, Saint Ndou’s Church - Gjakova had a Catholic religion tradition.

Tekkes

Tekkes

Mausoleum of Girls, Sheh Emin’s Tekke, Sheh Danjoll’s Tekke, The grand Tekke, Bektashi’s Tekke, Ali Baba’s Tekke, Sheh Ban’s Tekke.

Meyteps and Madrasas

Meyteps and Madrasas

Ruzhdije school, The Grand Madrasah, The Small Madrasah, The building of the School of Teachers in Gjakova.

Memorials

Memorials

Memorial places from the ancient period, The Lapidary dedicated to fallen martyrs in the fights against Maxhar pasha, The ossuary of killed fighters of NLAW, Sylejman Vokshi’s Statue, Mother Teresa’s Statue, The Monument Dedicated to KLA, Tom Lantos’s Monument, Asim Vokshi’s Bust, Emin Duraku's Bust, Mustafa Bakija's Bust, Bajram Curri's Bust, Hajdar Dushi’s Bust, Mazllom Këpuska’s Bust.

Institucionet Shëndetësore

SISTEMI I KPSH - GJAKOVË

Institucionet Shëndetësore

Si në çdo vend tjetër edhe  në Komunën e Gjakovës popullata është mjekuar nga persona laikë dhe zanafilla niset qysh në kohë shumë të lashta. Këta ofrues të ndihmës shëndetësore nuk kanë pasur përgatitje shkollore dhe as njohuri shkencore për t’i trajtuar të sëmurët dhe për t’i shëruar sëmundjet.

RSS
First5253545556575961

Theme picker