X
GO

Informatori për prindër në lidhje me kurrikulën e re

 • 11.09.2017
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 5154
 • 0 Comments

Ftesë publike për aplikim për Makina mjelëse

 • 08.09.2017
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 4940
 • 0 Comments

Njoftim i rezultateve te konkursit nr.04-2431 te dt. 15.08.2017

 • 05.09.2017
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 4955
 • 0 Comments

Ftese Publike e DBPZHR-se – Subvencionimi i fermerëve me fidanë te arrës dhe lajthisë

 • 31.08.2017
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 5733
 • 0 Comments

Rezultatet perfundimtare - Zyrtar per Planifikim dhe Zhvillim

 • 29.08.2017
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 5036
 • 0 Comments

Raporti i Performances se Komunave 2016

 • 29.08.2017
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 4833
 • 0 Comments

Njoftim - Orari i degjimeve buxhetore 2018-2020

 • 29.08.2017
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 4445
 • 0 Comments
RSS
First5051525355575859Last

Theme picker