X
GO

Hulumtimit i qasjes ne Hapesira Publike - Raport

 • 27.03.2017
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 4712
 • 0 Comments

THIRRJE PËR APLIKIM - GRANTE 2017

 • 10.03.2017
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 6977
 • 0 Comments

 

Komuna e Gjakovës, në kuadër të Programit “Ftondi Zhvillimor për Ndërmarrje Mikro, Të Vogla dhe të Mesme” shpall konkurs për GRANTE të bizneseve fillestare dhe atyre ekzistuese

 • 04.04.2016
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 5625
 • 0 Comments
Komuna e Gjakovës, në kuadër të Programit “Ftondi Zhvillimor për Ndërmarrje Mikro, Të Vogla dhe të Mesme” shpall konkurs për GRANTE të bizneseve fillestare dhe atyre ekzistuese

Me datë 12 mars mbahet panairi i punës

Me datë 12 mars mbahet panairi i punës

THIRRJE PËR PROJEKT PROPOZIME TË NDËRMARRËSVE TË ARDHËSHËM - EU-CSPII

Kodra e Çabratit

Kodra e Çabratit
Paraqet një përmendore të rëndësishme kulturore historike, ku u zhvilluan beteja të armatosura gjatë gjithë historisë së Gjakovës deri në luftën e fundit të UÇK-së

SHKUGËZA

SHKUGËZA
Pjesa e qytetit e njohur si “ SHKUGËZA” është një pjesë mjaftë e rëndësishme dhe atraktive e qytetit, e cila zë vend për tu vizituar dhe shijuar natyrën e gjelbër të mbushur me Pisha ...
RSS
First5253545557596061Last

Theme picker