X
GO
Biznesi

TE RONI

B.I.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 81097633
 • 600254239
 • 2008
 • Vlora Zeka
 • 0
 • 0
 • 0
 • Sektori
 • Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani
 • Aktivitetet Tjera
 • more
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded

 

Print