X
GO
Biznesi

MERIDIAN EXPRESS SH.P.K.

SH.P.K.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 81081835
 • 600830071
 • 2012
 • Agon Gashi
 • 477
 • 0
 • 0
 • Sektori
 • Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë ushqimorë, përfshirë peshkun, krustacet dhe molusqet (frutat e detit)
 • Aktivitetet Tjera
 • - Tregtia me shumicë e luleve dhe bimëve
  - Tregtia me shumicë e mishit dhe produkteve të tij
  - Tregtia me shumicë e produkteve të qumështit, vezëve, vajrave dhe yndyrnave të gatimit
  - Tregtia me shumicë e pijeve
  - Tregtia me shumicë e sheqerit, e çokollatës dhe e ëmbëlsirave
  - Tregtia me shumicë e kafes, çajit, kakaos dhe erëzave
  - Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë ushqimorë, përfshirë peshkun, krustacet dhe molusqet (frutat e detit)
  - Tregtia me shumicë, jo e specializuar, e artikujve ushqimorë, pijeve dhe duhanit
  - Tregtia me pakicë e frutave dhe perimeve në dyqane të specializuara
  - Tregtia me pakicë e mishit dhe produkteve të mishit në dyqane të specializuara
  - Tregtia me pakicë të peshkut, krustaceve dhe molusqeve (frutave te detit) në dyqane të specializuara
  - Tregtia me pakicë e pijeve në dyqane të specializuara
  - Tregtia me pakicë e produkteve të duhanit në dyqane të specializuar
  - Tregtia me pakicë e produkteve të tjera ushqimore në dyqane të specializuara
  - Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara
  - Tregtia me pakicë e gazetave dhe materialit të shkrimit, në dyqane të specializuara
  - Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara
  - Tregtia me pakicë e artikujve kozmetikë dhe të tualetit, në dyqane të specializuara
  - Tregtia me pakicë e luleve, bimëve, farërave, plehrave artificialë, kafshëve përkdhelëse dhe ushqimi i tyre, në dyqane të specializuara
  - Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara
  - Tregtia tjetër me pakicë, jo në dyqane, tezga ose tregje
  - Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit
  - Furnizimi me ushqim me porosi për raste dhe shërbime të tjera ushqimore
  - Aktivitetet e tjera shërbyese të ushqimit
  - Ndërmjetësimet e tjera monetare
  - Aktivitetet e tjera shërbyese financiare, përveç fondit të sigurimit dhe atij pensional p.k.t.
 • more

Dokumentet

No files uploaded

 

Print