X
GO
Biznesi

VIVA FRESH

SH.P.K.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 70367151
 • 600249107
 • 2011
 • Xhevdet Rexhepi
 • 1600
 • 0
 • 0
 • Sektori
 • Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani
 • Aktivitetet Tjera
 • - Tregtia me shumicë e luleve dhe bimëve
  - Tregtia me shumicë e pijeve
  - Tregtia me shumicë, jo e specializuar, e artikujve ushqimorë, pijeve dhe duhanit
  - Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara
  - Tregtia me pakicë e frutave dhe perimeve në dyqane të specializuara
  - Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara
  - Tregtia me pakicë e pajisjeve elekroshtëpiake në dyqane të specializuara
  - Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara
  - Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara
  - Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit
  - Aktivitetet shërbyese të pijeve
 • more

Dokumentet

No files uploaded

 

Print