X
GO
Biznesi

Landi - RSh SH.P.K.

SH.P.K.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 81023576
 • 600391974
 • 2004
 • Ramë Shehu
 • 0
 • 0
 • 0
 • Sektori
 • Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e mallrave ushqimore, pijeve dhe duhanit
 • Aktivitetet Tjera
 • - Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani
 • more
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded

 

Print