X
GO
Biznesi

NERTILI

SH.P.K.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 70084391
 • 600117396
 • 2009
 • Lulzim Zeka
 • 125
 • 80
 • 45
 • Sektori
 • Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani
 • Aktivitetet Tjera
 • - Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore
  - Tregtia me shumicë e frutave dhe perimeve
  - Tregtia me shumicë e mishit dhe produkteve të tij
  - Tregtia me shumicë, jo e specializuar, e artikujve ushqimorë, pijeve dhe duhanit
 • more

Dokumentet

No files uploaded

 

Print