X
GO
Biznesi

Kika

B.I.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 80430809
 • 600258520
 • 2003
 • Enver Kika
 • 1
 • 0
 • 0
 • Sektori
 • Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara
 • Aktivitetet Tjera
 • - Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara
  - Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara
 • more
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded

 

Print