X
GO
Biznesi

Albani

B.I.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 70336373
 • 600102826
 • 2006
 • Nevruz Gunga
 • 1
 • 0
 • 0
 • Sektori
 • Farkimi, presimi, stampimi dhe palosja rrethore e metaleve; pluhuri metalurgjik
 • Aktivitetet Tjera
 • - Prodhimi i dyerve dhe dritareve prej metalit
  - Prodhimi i produkteve të tjera metalike p.k.t.
  - Aktivitetet e tjera p.k.t.
 • more

Dokumentet

No files uploaded

 

Print