X
GO
Biznesi

EGZONI - LK

B.I.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 71073114
 • 601133789
 • 2014
 • Lulzim Kika
 • 1
 • 0
 • 0
 • Sektori
 • Endja e tekstilit
 • Aktivitetet Tjera
 • - Tregtia me pakicë në tezga dhe tregje të mallrave të tjera
  - Aktivitetet e tjera p.k.t.
 • more

Dokumentet

No files uploaded

 

Print