X
GO
Biznesi

KUALITET

B.I.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 80174861
 • 600254297
 • 2003
 • Avdurrahmon Hyla
 • 2
 • 2
 • 0
 • Sektori
 • Farkimi, presimi, stampimi dhe palosja rrethore e metaleve; pluhuri metalurgjik
 • Aktivitetet Tjera
 • more

Dokumentet

No files uploaded

 

Print