X
GO
Biznesi

ÇLIRIMI METAL

B.I.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 70151604
 • 600387866
 • 2004
 • Adhurim Haraqia
 • 2
 • 2
 • 0
 • Sektori
 • Tregtia me shumicë e metaleve dhe mineraleve
 • Aktivitetet Tjera
 • - Formimi ose palosja e ftohtë
  - Prodhimi i dyerve dhe dritareve prej metalit
  - Farkimi, presimi, stampimi dhe palosja rrethore e metaleve; pluhuri metalurgjik
  - Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në dyqane të specializuara
 • more

Dokumentet

No files uploaded

 

Print