X
GO
News and Events
Kuvendi komunal miraton buxhetin për vitin 2020 27.09.20190

Kuvendi komunal miraton buxhetin për vitin 2020

Kuvendi i Komunës së Gjakovës, sot ka mbajtur mbledhjen e rregullt të saj, ku pas prezantimit të pikave të rendit të propozuara nga kryesuesi Anton Shala, të njëjtat edhe janë miratuar nga këshilltarët komunal.
Komuna e Gjakovës, nikoqire e Panairit për Promovimin e Produkteve Agro –Turistike 26.09.20190

Komuna e Gjakovës, nikoqire e Panairit për Promovimin e Produkteve Agro –Turistike

Komuna e Gjakovës, nikoqire e Panairit për Promovimin e Produkteve Agro –Turistike. Ky eveniment mblodhi fermerë, agrobiznese dhe operatorë turistikë nga qytete të ndryshme të Kosovës dhe Shqipërisë.
Kryetari Gjini pret përfaqësuesit e DEMOS-it zvicran 26.09.20190

Kryetari Gjini pret përfaqësuesit e DEMOS-it zvicran

Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, ka pritur në takim përfaqësues të programit Demos nga organizata zvicerane Helvetas. Ai është informuar për nisjen e procesit të auditimit të pjesës së parë të projektit të rrugës “Bujar Roka” nga kjo organizatë.
Komuna e Gjakovës themelon Këshillin Publiko – Privat dhe Pleqësinë e Arsimit 09.02.20180

Komuna e Gjakovës themelon Këshillin Publiko – Privat dhe Pleqësinë e Arsimit

Është mbajtur sot mbledhja e radhës e Bordit të Drejtorëve në komunën e Gjakovës. Me propozim të kryetarit të komunës Ardian Gjini në këtë takim janë themeluar dy grupe punuese, ai për hartimin e planit për arsim dhe ai për hartimin e planit për mjedis. Të dy grupet do të përbëhet nga përfaqësues të drejtorive komunale, ndërsa pikësynim do ta kenë përmirësimin e gjendjes në këto dy fusha.
Agjenda e aktiviteteve që do të organizohen në komunën e Gjakovës me rastin e shënimin të 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovë 09.02.20180

Agjenda e aktiviteteve që do të organizohen në komunën e Gjakovës me rastin e shënimin të 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovë

Gjakova merr mbështetje të fuqishme nga qeveria e Kosovës 07.02.20180

Gjakova merr mbështetje të fuqishme nga qeveria e Kosovës

RSS
First2021222325272829Last

Theme picker