X
GO
Organization Search
 NGO NameLeaderAddressPlaceEmailPhone No. 
    
Data pager
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
PageSizeComboBox
select
 4 items in 1 pages
Shoqata për Promovimin e Trashëgimisë Kulturore dhe Natyrore - PROKult Kujtim RrahmaniSulejaman Hadum AgaGjakovëprokulturore@gmail.com045/676-015 View
OJQ Askom Kultura Shqiptare - Gjakovë Berat ThaqiNënë Tereza, Nr. 140/cGjakovëdpt-gjk@hotmail.com045/647-230 View
Shoqata e Krijuesve Letrarë Penat e Dushkajës Skender HoxhaShtëpinë e KulturësCërmjanskenderhoxha@hotmail.com044/221-228 View
OJQ - BRO - NGO "Roma in Action" Emrah CermjaniRr.Musa Zajmi 163Gjakovëojq.ria@gmail.com0037744569634 View

 

Print