X
GO
News and Events
Mbahet mbledhja e radhës e Kuvendit të Komunës 19.12.20190

Mbahet mbledhja e radhës e Kuvendit të Komunës

Kuvendi i Komunës së Gjakovës, sot ka mbajtur mbledhjen e fundit të rregullt për këtë vit, në të cilën, para se të miratohej nga këshilltarët komunal, nga subjekti politik Alternativa është kërkuar shkarkimi i kryesuesit Anton Shala, me arsyetimin se “nën udhëheqjen e tij, Kuvendi Komunal ka humbur kredibilitetin e zhvillimeve normale”.
Janë përuruar dhe janë inspektuar shumë projekte infrastrukturore 19.12.20190

Janë përuruar dhe janë inspektuar shumë projekte infrastrukturore

Janë përuruar dhe janë inspektuar shumë projekte infrastrukturore. Fillimisht u bë përurimi i tre segmenteve të rrugëve „Vëllezërit Avdullahu“ e „Valenton Spahiu“ në paralagjen Dardania si dhe u inspektuan punimet në finalizimin e rrugës „Fitim Domi“.
Gjakovën e vizition Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott 19.12.20190

Gjakovën e vizition Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott

Gjakova, është komuna e parë që është vizituar nga Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott. Ai u prit nga kryetari i komunës, Ardian Gjini, me të cilin bisedoi për mundësitë e zhvillimit të Gjakovës dhe Kosovës.
Filluan punimet për ndërtimin e Ngrohtores së re (EN) 10.12.20190

Filluan punimet për ndërtimin e Ngrohtores së re (EN)

Sot, filluan punimet për ndërtimin e Ngrohtores së Re moderne me biomasë në qytetin e Gjakovës. Kjo Ngrohtore do të ofrojë furnizim me ngrohje të cilësisë së lartë për 40% të qytetarëve të Gjakovës, do të mundësojë ndotje të pakët të ajrit si dhe do të bëjë prodhimin e një sasie të caktuar të energjisë elektrike. (EN)

Mbyllet fushata 16-të ditore, aktivizim kundër dhunës në baza gjinore 10.12.20190

Mbyllet fushata 16-të ditore, aktivizim kundër dhunës në baza gjinore

Me tryezën e organizuar nga Mekanizmi komunal kundër dhunës në familje në bashkëpunim me zyrën e UN Women me temën “Konventa e Stambollit dhe Strategjia Kombëtare kundër dhunës në familje” është përmbyllur zyrtarisht fushata 16-të ditore, aktivizim kundër dhunës në baza gjinore.
Komuna e Gjakovës hapë Tregun e festave të fundvitit 10.12.20190

Komuna e Gjakovës hapë Tregun e festave të fundvitit

Zyrtarisht komuna e Gjakovës ka hapur tregun e festave të fundvitit. Përgjatë një muaji të tërë ky treg do të jetë sinonimi më i bukur i një dhjetori festash, një muaj kur secili prej nesh bëjmë një rikapitullim të vitit që po lëmë pas.
Njoftim per debatin e dyte publik per vitin 2019 04.12.20190

Njoftim per debatin e dyte publik per vitin 2019

Kryetari i Komunës së Gjakovës, duke u bazuar në nenin 68.1 te Ligjit për Vetëqeverisje Lokale si dhe nenin 65.1 të Statutit të Komunës së Gjakovës, e publikon këtë Njoftim.
Komuna e Gjakovës bëhet edhe me një autoambulancë të re 03.12.20190

Komuna e Gjakovës bëhet edhe me një autoambulancë të re

Komuna e Gjakovës, gjegjësisht Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare sot është paisur edhe me një tjetër Autoambulancë të re.
Homazhe dhe nderime për 28 Nëntor 28.11.20190

Homazhe dhe nderime për 28 Nëntor

Me një minutë heshtje, homazhe dhe vendosje kurorash me lule, u shënua 28 nëntori i sivjetëm. Dukshëm më zbehtë dhe me dhimbje, kryetari i Komunës Ardian Gjini me bashkëpunëtorë i shoqëruar edhe nga veteranë dhe përfaqësues të OVL-UÇK sot bën homazhe tek lapidari “Shokët e lirisë”.
RSS
First1718192022242526Last

Theme picker