X
GO
News and Events
Mbahet mbledhja e 9-të e Kuvendit Komunal 31.10.20190

Mbahet mbledhja e 9-të e Kuvendit Komunal

E kryesuar nga Anton Shala, kryesues, është mbajtur sot mbledhja e 9-të me radhë e Kuvendit të Komunës së Gjakovës. Pas miratimit të rendit të ditës dhe të procesverbalit, në pikën vijuese të rendit të ditës janë zhvilluar pyetje të asamblistëve për ekzekutivin, e të cilat kryesisht kishin të bënin me projektet të ndryshme komunale.
Komuna e Gjakovës e përkushtuar në përkrahjen e bizneseve të vogla 30.10.20190

Komuna e Gjakovës e përkushtuar në përkrahjen e bizneseve të vogla

Ndër prioritetet kryesore të Komunës së Gjakovës është krijimi i lehtësirave për ndërmarrjet e vogla, në funksion të zhvillimit të tyre. Kështu u tha gjatë një konference informuese, e cila u mbajt në kuadër të Ditëve të Biznesit të Vogël 2019.
KFOR-i italian dhuron dy karrige stomatologjike 30.10.20190

KFOR-i italian dhuron dy karrige stomatologjike

KFOR-i italian sot ka dhuruar donacion dy karrige stomatologjike të cilat do të jenë në funksion të një preventive më të mirë dentare.
Prezentohet Ligjin për Mbrojtjen e Fëmijëve 30.10.20190

Prezentohet Ligjin për Mbrojtjen e Fëmijëve

Këshilli i Veprimit Rinor Lokal, në bashkëpunim me organizatën Save the Children dhe me komunën e Gjakovës, kanë organizuar sot një sesion informues mbi Ligjin për Mbrojtjen e Fëmijëve, ligj i cili tashmë është miratuar dhe pritet të hyjë në fuqi në muajin Qershor të 2020, pasi të nxirren edhe të gjitha aktet nënligjore përcjellëse.
Inspektorati Policor i Kosovës mban takim me qytetarët e Gjakovës 29.10.20190

Inspektorati Policor i Kosovës mban takim me qytetarët e Gjakovës

Përfaqësues nga Inspektorati Policor i Kosovës kanë mbajtur sot një takim me qytetarët e komunës së Gjakovës me të cilët kanë bashkëbiseduar për aktivitetin e këtij agjencioni dhe rëndësinë që ka bashkëpunimi i qytetarëve me këtë agjencion.
Komuna subvencionon bujqit me motokultivator 29.10.20190

Komuna subvencionon bujqit me motokultivator

Njëzet e shtatë (27) bujq sot janë pajisur me motokultivator të cilët do të iu shërbejnë atyre për punën e përditshme nëpër serra, pemëtari dhe perimtari.
Komuna e Gjakovës përkrahë personat me aftësi të kufizuara 29.10.20190

Komuna e Gjakovës përkrahë personat me aftësi të kufizuara

Komuna e Gjakovës, gjegjësisht Zyra për të Drejtat e Njeriut në mbështetje edhe të misionit të OSBE-së, në kuadër të fushatës vetdijësuese “Mundësi e barabartë profesionale” për integrimin e personave me aftësi të kufizuar.
Mbahet mbledhja e radhës e Komitetit për Politikë dhe Financa 17.10.20190

Mbahet mbledhja e radhës e Komitetit për Politikë dhe Financa

Në mbledhjen e radhës të Komitetit për Politikë dhe Financa të kryesuar nga Anton Shala, janë miratuar të gjitha pikat e propozuara të rendit të ditës, të cilat pas shqyrtimeve të njëjtat do të diskutohen në mbledhjen e Kuvendit të Komunës që mbahet këtë muaj.
Nisin dy rrugë të reja në fshatin Kushavec 16.10.20190

Nisin dy rrugë të reja në fshatin Kushavec

Peisazhi i bukur i fshatit Kushavec do të jetë më lehtë i qasshëm tani që ka filluar asfaltimi i rrugës për tek Kodra Kuzhnini dhe rruga „Liza Vorfi“.
RSS
First1920212224262728Last

Theme picker