X
GO
Biznesi

Hotel La Villa

B.I.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 70447341
 • 600095120
 • 2013
 • Arsim Rexha
 • 15
 • 12
 • 3
 • Sektori
 • Hotelet dhe akomodimi i ngjashëm
 • Aktivitetet Tjera
 • - Furnizimi me ushqim me porosi për raste dhe shërbime të tjera ushqimore
 • more

Dokumentet

File Name 
IMG_1348a_22-12-2015_03-06-46-289.JPG
Hape

 

Print