X
GO
Biznesi

SHKËLQIMI - 2

SH.P.K.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 70278946
 • 600136271
 • 2005
 • Shkëlqim Jupa
 • 5
 • 4
 • 1
 • Sektori
 • Aktivitetet e tjera shërbyese të ushqimit
 • Aktivitetet Tjera
 • - Akuakultura detare
  - Përpunimi dhe konservimi i mishit
  - Përpunimi dhe konservimi i peshkut, krustaceve dhe molusqeve
  - Tregtia me shumicë e mishit dhe produkteve të tij
 • more

Dokumentet

No files uploaded

 

Print