X
GO
Biznesi

ROMA

B.I.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 8056900
 • 600273510
 • 2003
 • Petrit Batusha
 • 10
 • 6
 • 4
 • Sektori
 • Hotelet dhe akomodimi i ngjashëm
 • Aktivitetet Tjera
 • more

Dokumentet

No files uploaded

 

Print