X
GO
Biznesi

YLLI PASHTRIKU

SH.P.K.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 70323544
 • 600174742
 • 2005
 • Zyhra Hajdari
 • 30
 • 22
 • 8
 • Sektori
 • Hotelet dhe akomodimi i ngjashëm
 • Aktivitetet Tjera
 • - Tregtia e veturave dhe automjeteve me fuqi motorike të vogël
  - Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve
  - Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve
  - Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit
 • more

Dokumentet

No files uploaded

 

Print