X
GO

Thirrje Publike për dhënien në shfrytëzim - kiosqet

 • 29.05.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 20311
 • 0 Comments

Thirrje Publike për dhënien në shfrytëzim afatshkurtër të pronës së paluajtshme komunale kiosqeve

Thirrje Publike për dhënien në shfrytëzim - tregu Orize

 • 29.05.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 19541
 • 0 Comments

Thirrje Publike për dhënien në shfrytëzim afatshkurtër të pronës së paluajtshme komunale tregu Orize

Njoftim Publik per dhënien në shfrytëzim Dyqanet

 • 29.05.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 19161
 • 0 Comments

Njoftim Publik per dhenien ne shfrytezim afatshkurter te prones se paluajtshme komunale dyqanet

Mbahet mbledhja e rradhës e Kuvendit Komunal

 • 28.05.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 2922
 • 0 Comments
Mbahet mbledhja e rradhës e Kuvendit Komunal

Është mbajtur sot mbledhja e 4-të për vitin 2020 e Kuvendit të komunës së Gjakovës, me ç ‘rast anëtarët e këtij organi, kanë diskutuar dhe shqyrtuar të gjitha pikat e propozuara në rend dite nga ana e kryesuesit Anton Shala.

Komuna e Gjakovës nënshkruan memorandum për projektin pesë-vjeçar Up to Youth

 • 27.05.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 3084
 • 0 Comments
Komuna e Gjakovës nënshkruan memorandum për projektin pesë-vjeçar Up to Youth

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini dhe Daniel Cruz, Drejtor i Up to Youth Global Comunities kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi për implementimin e projektit pesë-vjeçar Up to Youth.

Kryetari Gjini takon kryetarin e FBK-së Arben Fetahu

 • 22.05.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 2920
 • 0 Comments
Kryetari Gjini takon kryetarin e FBK-së Arben Fetahu

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, ka pritur në takim Kryetarin e Federatës së Basketbollit të Kosovës, Arben Fetahu dhe Sekretarin e Përgjithshëm të kësaj Federate, Leart Hoxha.

Mbahet takimi i rradhës i Komitetit për Komunitete

 • 22.05.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 2968
 • 0 Comments
Mbahet takimi i rradhës i Komitetit për Komunitete

Është mbajtur sot mbledhja e rradhës e Komitetit për Komunitete.

RSS
First678911131415Last

Theme picker