X
GO

Mbahet mbledhja e radhës e Kuvendit të Komunës

Mbahet mbledhja e radhës e Kuvendit të Komunës
Kuvendi i Komunës së Gjakovës, sot ka mbajtur mbledhjen e fundit të rregullt për këtë vit, në të cilën, para se të miratohej nga këshilltarët komunal, nga subjekti politik Alternativa është kërkuar shkarkimi i kryesuesit Anton Shala, me arsyetimin se “nën udhëheqjen e tij, Kuvendi Komunal ka humbur kredibilitetin e zhvillimeve normale”.

Janë përuruar dhe janë inspektuar shumë projekte infrastrukturore

Janë përuruar dhe janë inspektuar shumë projekte infrastrukturore
Janë përuruar dhe janë inspektuar shumë projekte infrastrukturore. Fillimisht u bë përurimi i tre segmenteve të rrugëve „Vëllezërit Avdullahu“ e „Valenton Spahiu“ në paralagjen Dardania si dhe u inspektuan punimet në finalizimin e rrugës „Fitim Domi“.

Gjakovën e vizition Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott

Gjakovën e vizition Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott
Gjakova, është komuna e parë që është vizituar nga Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott. Ai u prit nga kryetari i komunës, Ardian Gjini, me të cilin bisedoi për mundësitë e zhvillimit të Gjakovës dhe Kosovës.

Institucionet tjera

Kontakti

Informata kontaktuese rreth Organeve të Administratës Komunale

Rreth Nesh

Konkursi i dt.12.12.2019 për staf arsimor (EN)

Konkurs

Në bazë të Ligjit mbi Arsimin në Komunat e Republikës së Kosovës nr. 03/L-06 neni 5 pika e Ligjit për Arsimin Parauniversitar në Republikën e Kosovës nr.04/L-032, Ligjit të punës neni 8, nenit 4 dhe 5 të UA (MPMS) Nr.07/2017 për Rregullimin e Procedurave të Konkursit në Sektorin Publik, Udhëzimit Administrativ (MASHT) NR.1 0/20 18 Për Normativin mbi Kuadrin Profesional të Arsimit të Përgjithshëm, Udhëzimin Administrativ 05/2015 Normativi për Mësimdhënësit e Arsimit Profesional, Udhëzimit Administrativ 17/2009 Procedura e Zgjedhjes së Personelit Arsimor në Shkollë, Drejtoria e Arsimit në Gjakovë. (EN)

RSS
First45679111213Last

Theme picker