X
GO

Filluan punimet për ndërtimin e Ngrohtores së re (EN)

Filluan punimet për ndërtimin e Ngrohtores së re (EN)

Sot, filluan punimet për ndërtimin e Ngrohtores së Re moderne me biomasë në qytetin e Gjakovës. Kjo Ngrohtore do të ofrojë furnizim me ngrohje të cilësisë së lartë për 40% të qytetarëve të Gjakovës, do të mundësojë ndotje të pakët të ajrit si dhe do të bëjë prodhimin e një sasie të caktuar të energjisë elektrike. (EN)

Mbyllet fushata 16-të ditore, aktivizim kundër dhunës në baza gjinore

Mbyllet fushata 16-të ditore, aktivizim kundër dhunës në baza gjinore
Me tryezën e organizuar nga Mekanizmi komunal kundër dhunës në familje në bashkëpunim me zyrën e UN Women me temën “Konventa e Stambollit dhe Strategjia Kombëtare kundër dhunës në familje” është përmbyllur zyrtarisht fushata 16-të ditore, aktivizim kundër dhunës në baza gjinore.

Komuna e Gjakovës hapë Tregun e festave të fundvitit

Komuna e Gjakovës hapë Tregun e festave të fundvitit
Zyrtarisht komuna e Gjakovës ka hapur tregun e festave të fundvitit. Përgjatë një muaji të tërë ky treg do të jetë sinonimi më i bukur i një dhjetori festash, një muaj kur secili prej nesh bëjmë një rikapitullim të vitit që po lëmë pas.

Njoftim per debatin e dyte publik per vitin 2019

Njoftim per debatin e dyte publik per vitin 2019
Kryetari i Komunës së Gjakovës, duke u bazuar në nenin 68.1 te Ligjit për Vetëqeverisje Lokale si dhe nenin 65.1 të Statutit të Komunës së Gjakovës, e publikon këtë Njoftim.

Komuna e Gjakovës bëhet edhe me një autoambulancë të re

Komuna e Gjakovës bëhet edhe me një autoambulancë të re
Komuna e Gjakovës, gjegjësisht Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare sot është paisur edhe me një tjetër Autoambulancë të re.

Homazhe dhe nderime për 28 Nëntor

Homazhe dhe nderime për 28 Nëntor
Me një minutë heshtje, homazhe dhe vendosje kurorash me lule, u shënua 28 nëntori i sivjetëm. Dukshëm më zbehtë dhe me dhimbje, kryetari i Komunës Ardian Gjini me bashkëpunëtorë i shoqëruar edhe nga veteranë dhe përfaqësues të OVL-UÇK sot bën homazhe tek lapidari “Shokët e lirisë”.

Njoftim per kandidatet ne interviste me shkrim DA

Njoftim

Ftohen kandidatët të cilët kanë aplikuar në konkursin zyrtar 04-337 i dt.11/11/2019 për intervistë me shkrim
RSS
First567810121314Last

Theme picker