X
GO

Gjakovën e vizition Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott

Gjakovën e vizition Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott
Gjakova, është komuna e parë që është vizituar nga Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott. Ai u prit nga kryetari i komunës, Ardian Gjini, me të cilin bisedoi për mundësitë e zhvillimit të Gjakovës dhe Kosovës.

“Jam shumë i lumtur që jam sot në Gjakovë. Kjo është vizita ime e parë zyrtare në Gjakovë, pas Prishtinës. Me kryetarin, biseduam për të ardhmen e Gjakovës dhe Kosovës në përgjithësi” u shpreh ambasadori Abbott pas takimit.

“Është kënaqësi e madhe ta kemi ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Gjakovë. Kemi marrëdhënie shumëvjeqare me Britaninë e Madhe, e cila ka qenë mbështetëse e madhe e Kosovës edhe në kohët më të vështira por edhe tash” deklaroi kryetari Gjini.

Pas këtij takimi, përmes një ceremonie solemne, Ambasadori Abbott është shpallur mik nderi i Gjimnazit “Hajdar Dushi” në Gjakovë.
Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker