X
GO

Gjakova feston ndërrimin e moteve

Gjakova feston ndërrimin e moteve

Natën e ndërrimit të moteve, kryetari i komunës, Ardian Gjini me bashkëpunëtorë, e priti së bashku me qytetarët e Gjakovës, në Tregun Festiv në qendër të qytetit.

Kryetari Gjini uroi që viti 2020 të sjellë shëndet, begati, mirëqenie dhe paqe mes njerëzve, pa dallim.

Gjakova, qyteti i festave në çdo dimension

Gjakova, qyteti i festave në çdo dimension

Ansambli Muzikor i Komunës së Gjakovës “Orkestra” nën patronatin e Kryetarit të Komunës, Ardian Gjini, në sallën e Pallatit të Kulturës “Asim Vokshi” ka mbajtur koncertin festiv të vitit të Ri.

Inaugurohet aparatura Riciklo-Rimbursohu

Inaugurohet aparatura Riciklo-Rimbursohu
Drejtoria komunale për Zhvillim Ekonomik e udhëhequr nga drejtori Ferdinand Kolaj, këtë të shtunë ka përuruar edhe një tjetër projekt nga i cili do të përfitojnë drejtëpërdrejtë qytetarët e komunës sonë.

Ka përfunduar faza e dytë e punimeve në atraksionin turistik Lumi “Erenik”.

Ka përfunduar faza e dytë e punimeve në atraksionin turistik Lumi “Erenik”.
Ka përfunduar faza e dytë e punimeve në atraksionin turistik “Lumi Erenik”.

“Kjo është një pikë që frekuentohet shpesh nga të gjithë banorët e Komunës së Gjakovës. Në të ardhmen do të jetë shumë më atraktive sepse shtatë (7) hektarë tokë që janë në pronësi të komunës do të shfrytëzohen për kamping” tha ndër të tjera Kryetari i Komunës, Ardian Gjini i cili mori pjesë në përurimin e punimeve.

Familjet e zhvendosura të komuniteteve Rom, Ashkalinje dhe Egjiptian bëhen me shtëpi të reja

Familjet e zhvendosura të komuniteteve Rom, Ashkalinje dhe Egjiptian bëhen me shtëpi të reja
Është finalizuar në tërësi projekti për ndërtimin shtëpive banimi për tetë(8) familjeve të zhvendosura të komuniteteve Rom, Ashkalinjë dhe Egjiptian të cilat janë ndërtuar nga IOM në bashkëfinancim edhe nga Bashkimi Europian dhe Ministria për Komunitete dhe Kthim.

Në Gjakovë festohet Krishtlindja

Në Gjakovë festohet Krishtlindja
Me rastin e festës së Krishtlindjes, kryetari i komunës, Ardian Gjini me bashkëpunëtorë ishin të pranishëm së bashku me besimtarët e krishterë, në meshën e mbajtur në kishën e Shën Rroku.

Komuna e Gjakovës gëzon me dhurata fëmijët pa përkujdesje prindërore

Komuna e Gjakovës gëzon me dhurata fëmijët pa përkujdesje prindërore

Zemrat e 19-të fëmijëve pa përkujdesje prindërore sot sado pak janë plotësuar me dhuratat që Kryetari i Komunës, Ardian Gjini iu dhuroj.

Gjatë gjithë vitit këta fëmijë kanë kujdesin e pakushtëzuar të familjeve strehuese të cilat janë në shërbim të tyre duke iu ofruar dashuri, strehim e mbi të gjitha familje.

RSS
First2345791011Last

Theme picker