X
GO
Biznesi

NATYRA-H.I.

B.I.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 70434330
 • 600119706
 • 2007
 • Halit Isufi
 • 4
 • 4
 • 0
 • Sektori
 • Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit
 • Aktivitetet Tjera
 • - Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit
  - Furnizimi me ushqim me porosi për raste
 • more

Dokumentet

No files uploaded

 

Print