X
GO
Biznesi

PRESIDENT

B.I.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 70364903
 • 600017231
 • 2006
 • Shpresa Hana
 • 4
 • 4
 • 0
 • Sektori
 • Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit
 • Aktivitetet Tjera
 • more

Dokumentet

No files uploaded

 

Print