X
GO
Biznesi

KALAJA

SH.P.K.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 70167580
 • 600063656
 • 2004
 • Abaz Morina
 • 9
 • 6
 • 3
 • Sektori
 • Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit
 • Aktivitetet Tjera
 • - Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e mallrave ushqimore, pijeve dhe duhanit
  - Tregtia me shumicë e pijeve
  - Aktivitetet e tjera mbështetëse të transportit
  - Aktivitetet e tjera shërbyese të ushqimit
 • more

Dokumentet

No files uploaded

 

Print