X
GO

Shpallje Rekrutimit për tre pozita MSHV në Drejtorinë për Urbanizëm dhe Mbrojtje të Mjedisit

 • 06.02.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 22020
 • 0 Comments

Konkurs për plotësimin e vendeve të punës Drejtoria Arsimit

 • 05.02.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 21994
 • 0 Comments

Kryetari Gjini takon përfaqësuesit kryesor të Agjencionit Zhvillimor Gjerman

 • 04.02.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 3209
 • 0 Comments
Kryetari Gjini takon përfaqësuesit kryesor të Agjencionit Zhvillimor Gjerman

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini dhe bashkëpuntorë të tij pritën në takim një delegacion nga Selia Qendrore e Agjencionit Zhvillimor Gjerman.

Mbahet mbledhja e radhës e Kuvendit Komunal të Gjakovës

 • 30.01.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 3329
 • 0 Comments
Mbahet mbledhja e radhës e Kuvendit Komunal të Gjakovës

Kuvendi Komunal i Gjakovës, të kryesuar nga Anton Shala, sot ka mbajtur mbledhjen e parë për këtë vit. Ndër pikat më të rëndësishme në këtë takim ka qenë raporti i kryetarit të Komunës, Ardian Gjini, mbi gjendjen ekonomike dhe financiare si  dhe zbatimin e planeve investuese në komunën e Gjakovës për vitin 2019.

Shënohet 21 vjetori i Epopesë së Rogovës së Hasit

 • 29.01.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 3442
 • 0 Comments
Shënohet 21 vjetori i Epopesë së Rogovës së Hasit

Konkursi për Kryeshef Ekzekutiv të KRM Çabrati Sh.A.

Konkursi për Kryeshef Ekzekutiv të KRM Çabrati Sh.A.

 • 24.01.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 22087
 • 0 Comments

Kryetari Gjini takohet me delegacionin nga USAID

 • 12.01.2018
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 5654
 • 0 Comments
Kryetari Gjini takohet me delegacionin nga USAID
RSS
First1415161719212223Last

Theme picker