X
GO

Kryetari Gjini viziton Spitalin 'Isa Grezda'

 • 09.03.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 2801
 • 0 Comments
Kryetari Gjini viziton Spitalin 'Isa Grezda'

Kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini, sot ka qëndruar për vizitë në Spitalin Regjional të Gjakovës “Isa Grezda”, ku është pritur nga drejtori i këtij institucioni dr. Hilmi Shala dhe bashkëpunëtorët e tij.

Kryetari Gjini viziton fabrikën 'Comodita'

 • 09.03.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 2752
 • 0 Comments
Kryetari Gjini viziton fabrikën 'Comodita'

Kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini, sot ka vizituar fabrikën “Comodita”, e cila me mbi 600 të punësuar padyshim që është njëri prej punëdhënësve më të mëdhenj në komunën e Gjakovës.

Rishpallje e Konkursit për Kryeshef Ekzekutiv të KRM Çabrati Sh.A.

 • 05.03.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 21412
 • 0 Comments
Rishpallje e Konkursit për Kryeshef Ekzekutiv të KRM Çabrati Sh.A.

Në bazë të nenit 21 të Ligjit numër 03/L-087 për Ndërmarrjet Publike (i publikuar në Gazetën Zyrtare me datë 15.06.2008), i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin numër 04/L-111 (i publikuar në Gazetën Zyrtare me datë 30.05.2012), nenit 21 paragrafi 21.3.6 të Statutit të KRM “Çabrati” Sh.A., Bordi i Drejtorëve në takimin e mbajtur me datë 28.02.2020, vendosi që me datë 04.03.2020 të rishpall ketë:
K O N K U R S

Kryetari Gjini bën homazhe në Prekaz

 • 05.03.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 3066
 • 0 Comments
Kryetari Gjini bën homazhe në Prekaz

Në nderim të Epopesë së Jasharajve, dhe betejës deri në sakrificë të kësaj familje, me 5,6 dhe 7 mars, kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini bashkë me një delegacion nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, i prirë nga ish – kryeministri Ramush Haradinaj, sot ka bërë homazhe dhe ka vendosur kurora me lule në Kompleksin Memorial të Dëshmorëve në Prekaz.

Kryetari Gjini viziton Universitetin 'Fehmi Agani'

 • 04.03.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 3010
 • 0 Comments
Kryetari Gjini viziton Universitetin 'Fehmi Agani'

Kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini e ka vizituar Universitetin Publik “Fehmi Agani” në Gjakovë, me ç ‘rast është pritur nga rektori i këtij universiteti Artan Nimani.

Kryetari Gjini viziton Qendrën për Punë Sociale dhe Qendrën Regjionale për Punësim

 • 04.03.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 3042
 • 0 Comments
Kryetari Gjini viziton Qendrën për Punë Sociale dhe Qendrën Regjionale për Punësim

Qendra për Punë Sociale dhe Qendra Regjionale për Punësim në Gjakovë, janë duke e bërë një punë të mirë, në kuadër të detyrave dhe obligimeve të veta. Ky konstatim ka dalë nga vizitat që kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini ka bërë në këto dy institucione, me ç ‘rast është takuar me drejtorët e këtyre dy qendrave. Dervish Tahiri dhe Kujtim Dula.

Kryetari Gjini viziton Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjakovë

 • 04.03.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 2627
 • 0 Comments
Kryetari Gjini viziton Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjakovë

Kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini sot ka qëndruar për vizitë në zyrat e Këshillit të bashkësisë Islame në Gjakovë, me ç ‘rast është pritur nga kryetari i sapo zgjedhur i këtij Këshilli Valon Myrta.

RSS
First1112131416181920Last

Theme picker