X
GO

Njoftim Publik per dheninen ne shfrytezim te prones komunale Tregu orize

 • 28.02.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 22162
 • 0 Comments
Njoftim Publik per dheninen ne shfrytezim te prones komunale Tregu orize

NJOFTIM  PUBLIK

Për dhënien në shfrytëzim afatshkurtër të pronës së paluajtshme komunale-tregu në orize

 

Kryetari Gjini pret zëvendësministren shqiptare të Arsimit, Sportit dhe Rinisë Lorena Haxhiu

 • 28.02.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 2541
 • 0 Comments
Kryetari Gjini pret zëvendësministren shqiptare të Arsimit, Sportit dhe Rinisë Lorena Haxhiu

Kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini, ka pritur sot në një takim, zëvendësministren e Arsimit, Sportit dhe Rinisë së Republikës së Shqipërisë Lorena Haxhiu.
Në takim me zëvendësministren Haxhiu është biseduar për zhvillimet aktuale në fushat e arsimit, sportit dhe rinisë si dhe për bashkëpunimet eventuale në të ardhmen, në këto fusha.

Mbahet takimi i rradhës i Komitetit Komunal për Komunitete

 • 28.02.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 2725
 • 0 Comments
Mbahet takimi i rradhës i Komitetit Komunal për Komunitete

Komiteti për Komunitete ka mbajtur mbledhjen e dytë për këtë vit, në të cilin takim nga Shkumbin Kastrati, drejtor i Drejtorisë për Shërbime Publike, janë dhënë sqarimin sa i përket kanalizimin në lagjen "Lekë Dukagjini". Në bazë të sqarimeve të sjella para anëtarëve të këtij komiteti, është bërë e ditur se projekti për kanalizimin në këtë lagje është paraparë për faza të mëvonshme, pasi nuk është e mundur, edhe në saje të marrëveshjeve të tjera me investitor, nuk mundësohet ndërtimi i kolektorit sekondar pa u kryer ai kryesor. Sa i përket shpronësimeve, për të cilat ka pengesa, këtë obligim do ta kryejë komuna si institucion.

Mbahet mbledhja e rradhës e Kuvendit Komunal të Gjakovës

 • 27.02.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 2633
 • 0 Comments
Mbahet mbledhja e rradhës e Kuvendit Komunal të Gjakovës

Kuvendi Komunal i Gjakovës ka mbajtur mbledhjen e saj të rregullt mujore, ku pos pikave të rendit të ditës të përcaktuara me kohë, njëkohësisht me propozim të kryesuesit Anton Shala, si pikë shtesë e rendit të ditës është shtuar edhe themelimi i Komisionit për Shqyrtimin e Kërkesave dhe Ankesave për Emërtimin e Rrugëve, e cila edhe është miratuar dhe ka gjetur mbështetjen e këshilltarëve komunal.

Rezultati i testit me shkrim sipas konkusit zyrtar 04-29 DKA

 • 26.02.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 20559
 • 0 Comments
Rezultati i testit me shkrim sipas konkusit zyrtar 04-29 DKA

Ftohen kandidatet të cilët kane kaluar testin me shkrim mbi 50% në konkursin e shpallur 04/29 dt.05/02/2020 për interviste me goje

Përzgjidhen shtatë Qytetarë të shkëlqyer të komunës së Gjakovës për vitin 2019

 • 26.02.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 2587
 • 0 Comments
Përzgjidhen shtatë Qytetarë të shkëlqyer të komunës së Gjakovës për vitin 2019

Shtatë personalitete nga komuna e Gjakovës, janë nderuar sot me titullin “Qytetar i shkëlqyer”, një titull ky që komuna e Gjakovës, tash e dy vjet, e ndanë në bazë të aktivitetit dhe kontributit të personaliteteve të ndryshme përgjatë një viti kalendarik.

Mbahet mbledhja e rradhës e Komitetit për Politikë dhe Financa

 • 21.02.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 3031
 • 0 Comments
Mbahet mbledhja e rradhës e Komitetit për Politikë dhe Financa

Është mbajtur mbledhja e dytë për vitin 2020 e Komitetit për Politike dhe Financa (KPF), në të cilën janë shqyrtuar dhe kanë kaluar për diskutim në mbledhjen e ardhshme të Kuvendit të Komunës.

RSS
First1213141517192021Last

Theme picker