X
GO

Konkurs për Mjekë Familjar

 • 20.02.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 22122
 • 0 Comments
Konkurs për Mjekë Familjar

Në bazë të nenit 8 të Ligjit të Punës nr.03.L-212 dhe në nenit 4 të

Udhëzimit Administrativë Nr.07/2017 për Rregullimin e Procedurave

të Konkursit në Sektorin Publik, Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare

në Gjakovë shpallë

Konkurs për Mjekë të përgjithshëm

 • 20.02.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 21244
 • 0 Comments
Konkurs për Mjekë të përgjithshëm

Në bazë të nenit 8 të Ligjit të Punës nr.03.L-212 dhe në nenit 4 të

Udhëzimit Administrativë Nr.07/2017 për Rregullimin e Procedurave

të Konkursit në Sektorin Publik, Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare

në Gjakovë shpallë:

Konkurs për Zyrtar i teknologjis informative në QKMF

 • 20.02.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 21625
 • 0 Comments
Konkurs për Zyrtar i teknologjis informative në QKMF

Në bazë të nenit 8 të Ligjit të Punës nr.03.L-212 dhe në nenit 4 të

Udhëzimit Administrativë Nr.07/2017 për Rregullimin e Procedurave

të Konkursit në Sektorin Publik, Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare

në Gjakovë shpallë:

Koncerti festiv mbyllë aktivitetet për përvjetorin e Pavarësisë

 • 18.02.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 2927
 • 0 Comments
Koncerti festiv mbyllë aktivitetet për përvjetorin e Pavarësisë

Aktivitetet për festën e Pavarësisë së Kosovës, janë përmbyllur sonte me një koncert të madh në Pallatin e Kuturës “Asim Vokshi”, me ç’rast para të pranishmëve është prezentuar mjaft denjësisht këngëtari i njohur Kosovar Dren Abazi dhe orkestra e tij “Zig Zag Orkestra”

Inaugurohet salla "Teki Dervishi"

 • 18.02.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 3040
 • 0 Comments
Inaugurohet salla "Teki Dervishi"

Është inauguruar sonte një ambient i veçantë në kuadër të Bibliotekës Ndërkomunale “Ibrahim Rugova” në Gjakovë, ambient ky që përveç se do ta shtojë funksionalitetin e kësaj biblioteke, gjithashtu edhe do të ia rrisë asaj vlerën dhe namin në Kosovë e më gjerë.

Vihet gurthemeli i Memorialit 'Brigada 137'

 • 18.02.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 3221
 • 0 Comments
Vihet gurthemeli i Memorialit 'Brigada 137'

Për përvjetorin e 12-të të Pavarësisë së Kosovës, është vënë gurthemeli për ndërtimin e Lapidarit "Brigada 137 Gjakova - UÇK".

Njoftimi nga DKA

 • 10.02.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Number of views: 21274
 • 0 Comments
RSS
First1314151618202122Last

Theme picker