X
GO
sq-ALen-UShr-HR
Pretraga Projekta
 Project NameProject BudgetProject PlaceDate StartedFinish DateProject StatusLikes 
     
Data pager
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
PageSizeComboBox
select
 4 items in 1 pages
Ndërtimi/asfaltimi i rrugëve në fshatin Ponashec 50000,00Ponoshec01/01/2015 In progress 1 View
Ndërtimi/asfaltimi i rrugës në fshatin Bec dhe rrugët lockale për lagjet Bajrushaj, Aliaj dhe Shabanaj 277000,00Bec01/05/2015 In progress 0 View
Ndërtimi/Asfaltimi i rrugës në lagjen Pepaj 284266,06Brekoc01/01/2012 In progress 1 View
Harmonizimi i Arsimit me kerkesat e Tregut te Punes 130000,00Gjakovë19/09/2016 In progress 0 View

 

Print