X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

Projekti

Projekti

Ndërtimi/asfaltimi i rrugës në fshatin Bec dhe rrugët lockale për lagjet Bajrushaj, Aliaj dhe Shabanaj

Investim Kapital_EN


Kompania e realizimit të punimve e kontraktuar “Berisha Company” – Ujëz, K. Gjakovë

StatusIDCreatedByUserId 
 
Data pager
Faqja e pare Faqja paraprake
1
Faqja e radhës Faqja e fundit
Nr. rreshtave per faqe:
PageSizeComboBox
select
  0 gjithsejt, faqe 1 nga 1.
Nuk ka të dhëna

Social Buttons

 

Enter Title