X
GO

Mbahet takimi i radhës i KPF-së

Mbahet takimi i radhës i KPF-së

Është mbajtur sot takimi i rradhës i Komitetit per Politikë e Financa, organ i cili nën kryesimin e kryesuesit Anton Shala ka diskutuar dhe ka vendosur për diskutim më të zgjeruar në Kuvendin Komunal të disa pikave të rendit të ditës.

Gjakova, komuna e parë që bën pa pagesë testet serologjike

 • 11.09.2020
 • Author: Artan Haraqia
 • Numri i shikimeve: 917
 • 0 Comments
Gjakova, komuna e parë që bën pa pagesë testet serologjike

Komuna e Gjakovës ka filluar testimet serologjike, të cilat do të kryhen në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare.

Po vazhdojnë punimet për ndërtimin e stadiumit të ri të qytetit

 • 08.09.2020
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 926
 • 0 Comments
Po vazhdojnë punimet për ndërtimin e stadiumit të ri të qytetit

Komuna e Gjakovës fiton 3 projekte të efiçiencës

 • 02.09.2020
 • Author: Artan Haraqia
 • Numri i shikimeve: 935
 • 0 Comments
Komuna e Gjakovës fiton 3 projekte të efiçiencës

Sot, Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, bashkë me Drejtorin Menaxhues të Fondit të Kosovës për Efiçiencë të Energjisë, Admir Shala, kanë nënshkruar marrëveshjen lidhur me masat e energjisë efiçiente për tri ndërtesa në komunën e Gjakovës, Pallatin e Kulturës “Asim Vokshi”, shkollën “Mazllum Këpuska” dhe atë “Fehmi Agani”.

Është mbajtur sot mbledhja e shtatë për vitin 2020 e Kuvendit të Komunës së Gjakovës

 • 25.08.2020
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 957
 • 0 Comments
Është mbajtur sot mbledhja e shtatë për vitin 2020 e Kuvendit të Komunës së Gjakovës

Po vazhdojnë punimet për ndërtimin e terrenit të ri sportiv në shkollën “Zekeria Rexha”

 • 24.08.2020
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 951
 • 0 Comments
Po vazhdojnë punimet për ndërtimin e terrenit të ri sportiv në shkollën “Zekeria Rexha”

Investimi i radhës në zgjerimin e rrjetit të ndriçimit

 • 20.08.2020
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 923
 • 0 Comments
Investimi i radhës në zgjerimin e rrjetit të ndriçimit

Investimi i radhës në zgjerimin e rrjetit të ndriçimit!

Shtyllat elektrike në rrugët "Elton Zherka", "Marin Barleti" dhe atyre në fshatin Hereq tashmë janë me llampa LED, projekt ky i cili ju ofron siguri banorëve dhe të gjithë atyre që i frekuentojnë këto zona në orët e mbrëmjes, si dhe mundëson kursim të lartë të energjisë elektrike.

Plani jonë si qeverisje komunale është që vitin e ardhshëm të finalizojmë gjithë infrastrukturën e ndriçimit në fshatra dhe qytet.

RSS
First89101113151617Last

Theme picker