X
GO

Stomatologe i/e përgjithshme në QMF – Skivjan

 • 06.11.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 3629
 • 0 Comments
Stomatologe i/e përgjithshme në QMF – Skivjan

Në bazë të nenit 67 dhe 68, tё Ligjit për Zyrtarët Publikë Nr.06/L-114, si dhe nenit 2 paragrafi 2 të Statutit të Komunës, Komuna e Gjakovës shpall

Mjeke i Përgjithshëm

 • 06.11.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 3587
 • 0 Comments
Mjeke i Përgjithshëm

Në bazë të nenit 67 dhe 68, tё Ligjit për Zyrtarët Publikë Nr.06/L-114, si dhe nenit 2 paragrafi 2 të Statutit të Komunës, Komuna e Gjakovës shpall

Shtabi për Menaxhimin e COVID-19 mban mbledhjen e radhës

 • 03.11.2020
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 1065
 • 0 Comments
Shtabi për Menaxhimin e COVID-19 mban mbledhjen e radhës

Kryetari Gjini pret në takim vajzat e KB "Vëllaznimi"

 • 03.11.2020
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 929
 • 0 Comments
Kryetari Gjini pret në takim vajzat e KB "Vëllaznimi"

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, krenar me vajzat e Klubit të Basketbollit “Vëllaznimi” dhe i gatshëm për të vazhduar përpjekjet për të përkrahur këtë klub!

Fillon projekti për ndërtimin e 10 akseve rrugore në Rogovë të Hasit

 • 02.11.2020
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 915
 • 0 Comments
Fillon projekti për ndërtimin e 10 akseve rrugore në Rogovë të Hasit

Marre parasysh Vendimin e ri te Qeverise për masat e veçanta për mbrojtjen nga pandemia Covid, nga sot date 02.11.2020 Komuna e Gjakovës me institucionet relevante  ka vendosur qe shërbimi për pacientet pozitive me Covid -19  te cilët janë me Terapi Paranterale te behet vetëm ne Qendrën E Mjekësisë Familjare “Emin Duraku” e cila gjendet pranë shkollës me te njëjtin emër.

Të njëjtit nëse nuk kane mundësi ti  bëjnë vizitat ne këtë qendër , i lusim qe te thërrasin ne numrin 0390 326-749 dhe shërbimin nga personeli shëndetësor do ta marrin përmes vizitave ne shtëpitë e tyre. Kjo qendër do te punoje çdo dite nga ora 09:00 deri ne ora 21:00 edhe gjate ditëve te vikendit.

 

Po ashtu, referuar Vendimit te Qeverise shtabet komunale për parandalimin e  epidemisë , Drejtoria për Shëndetësi dhe QKMF-te do ta mbikëqyrin deri ne dy jave ecurinë e shëndetit  te personave te infektuar, dhe ti raportojnë ne baza ditore Qendrës Rajonale te Shëndetit Publik-IKSHP  për aktivitet e ndërmarra dhe për situatën ne teren.

Filluan punimet për ndërtimin e rrugëve në fshatin Bitesh

 • 30.10.2020
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 838
 • 0 Comments
Filluan punimet për ndërtimin e rrugëve në fshatin Bitesh

Filluan punimet për ndërtimin dhe asfaltimin e rrugëve në fshatin Bitesh të Gjakovës.

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, ka uruar banorët e kësaj ane për fillimin e jetësimit të këtij projekti, në një fshat i cili ka qenë pothuajse i harruar. “Është një premtim që e kam dhënë para tri viteve. Me ndërtimin e këtyre rrugëve, mirëqenia e banorëve të kësaj ane do të jetë më e mirë dhe ata do të kenë një qasje të duhur në infrastrukturën rrugore” u shpreh Kryetari Gjini.

Kryetari Gjini takohet me mjekë të Kforit Italian

 • 29.10.2020
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 875
 • 0 Comments
Kryetari Gjini takohet me mjekë të Kforit Italian

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini bashkë me Drejtoreshën për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Afërdita Spahiu Shllaku dhe Shtabin për Menaxhimin e COVID-19 kanë mbajtur takim me mjekë të Kforit Italian.

Gjatë bashkëbisedimit, përfaqësuesi i Kforit, Cristian Benegiamo, ka përçuar përvojën e tyre me menaxhimin e pandemisë në Itali si dhe ka shprehur interesimin për të bashkëpunuar me Komunën e Gjakovës për parandalimin e përhapjes së virusit. Ai ka treguar se fokusi i tyre është komunikimi i vazhdueshëm me qytetarët, rreth përdorimit të maskës dhe respektimit të distancës sociale.

Kryetari Gjini i falënderoi përfaqësuesit e Kforit Italian për vizitën, ndërkohë që është. dakorduar me ta për bashkëpunim të ndërsjellë rreth pandemisë.

RSS
First567810121314Last

Theme picker