X
GO
sq-ALen-UShr-HR
Pretraga Projekta
 Project NameProject BudgetProject PlaceDate StartedFinish DateProject StatusLikes 
     
Data pager
First Page Previous Page
12
Next Page Last Page
Page size:
PageSizeComboBox
select
 21 items in 2 pages
Ndërtimi i rreth rrotullimit në rrugët "Tirana" dhe "Skenderbeu" 208000,00Gjakovë18/06/2015 Finished 1 View
Ndërtimi - shtruarja me kubeza betoni e Rr. Faik Pruthi (Halit Asllani) 18521,80Gjakovë01/05/201505/07/2015Finished 0 View
Ndërtimi i ures mbi lumin Trrava në fshatin Rracaj 11085,75Rracaj01/05/2015 Finished 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i rrugës në Fsh. Sheremet 33326,73Sheremet01/09/201401/09/2015Finished 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i rrugës Dukagjin Vula e Xhafer Thaqi, Dardani 153274,63Piskotë01/01/201201/01/2015Finished 1 View
Ndërtimi - shtruarja me kubeza betoni e stazave për këmbësor dhe biçikleta 78923,13Gjakovë18/06/2015 Finished 0 View
Ndërimi/asfaltimi (Sanimi) i segmentit të Rr. Papa Klementi XI 49744,77Gjakovë  Finished 0 View
Renovimi i nyjeve sanitare në shf. "Sh. Kurti"- Novosellë e Epërme 5991,00Novosellë e Epërme03/12/201504/03/2016Finished 0 View
Rregullimi i hapësirës publike në rrugën "Besim Bistrazhini" 13000,00Gjakovë02/03/201620/04/2016Finished 0 View
Renovim ne disa shkolla- Lloti II - Renovimi i nyjeve sanitare 22487,00Gjakovë17/03/201606/06/2016Finished 0 View
Renovimi i disa shkollave- Renovimi i kulmeve 27545,00Damjan16/03/201622/08/2016Finished 0 View
Renovimi i ngrohjes qendrore ne disa shkolla 48785,00Sheremet07/12/201505/08/2016Finished 0 View
Ndërtimi i terreneve sportive në disa shkolla 39270,40Gjakovë09/08/201614/09/2016Finished 0 View
Furnizimi dhe montimi i dyerve dhe dritareve në disa shkolla 26399,00Gjakovë17/05/201605/08/2016Finished 0 View
Ndërtimi i terreneve sportive në shf. "Yll Morina" - Gjakovë 25000,00Gjakovë26/05/201615/07/2016Finished 0 View
Ndërtimi i terreneve sportive në N. e Ulet 18000,00Novosellë e Ulët02/06/201615/07/2016Finished 0 View
Renovime te ndryshme në disa shkolla- pjesa e II-të 17382,16Gjakovë06/07/201601/09/2016Finished 0 View
Furnizimi dhe montimi i dyerve dhe dritareve ne disa shkolla 26399,00Molliq17/05/201605/08/2016Finished 0 View
Molerim i brendshem i objekteve shkollore 22125,00Gjakovë30/05/201631/10/2016Finished 0 View
Renovimi i kulmit ne hapesiten per shume qellime ne shf. 'Zekeria Rexha" ne Gjakove 7191,00Gjakovë06/07/201616/11/2016Finished 0 View

 

Print