X
GO
sq-ALen-UShr-HR
Pretraga Projekta
 Project NameProject BudgetProject PlaceDate StartedFinish DateProject StatusLikes 
     
Data pager
First Page Previous Page
123
Next Page Last Page
Page size:
PageSizeComboBox
select
 58 items in 3 pages
Ndërtimi/asfaltimi i rrugës në fsh.Ramoc-Korenicë 80000,00Korenicë  I ardhshem 1 View
Ndërtimi i rrugës Petro Nini Luarasi 130000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfalitimi I rrugës Rripaj-Jahoc 30000,00Jahoc  I ardhshem 0 View
Rogovë, Gjakovë 56500,00Rogovë  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i Rr. Aleksandër Mojsiu 50000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i rrugës në Fsh. Osek Pashë 40000,00Osek Pashë  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i rrugës lokale të fshatit Gërqinë (lagja Sejdaj) 40000,00Gërqinë  I ardhshem 1 View
Ndërtimi/asfaltimi i rrugëve lokale në fshatin Skivjan 100000,00Skivjan  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfaltimi I rrugës në fshatin Duzhnje (lagjia Zenelaj) 30000,00Duzhnjë  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i rrugës Lugu i Vades Dol 50000,00Dol  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i Rr. Fshati Ponashec 73000,00Ponoshec  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i Rr. Fehmi Agani 80000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Ndertimi shtruarja me kubëza betoni e Rr.Gjergj Fishta 40000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i rrugës M.Camaj 70500,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i Rr. Fsh Devë lagjia Bobi 50000,00Devë  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i rrugës në fshatin Popoc 30000,00Popoc  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i rrugës Ujz 2-Smaq 30000,00Ujz  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i rrugës në fsh.Bec, laghet: Bajrushaj, Alijaj dhe Shabanaj 60000,00Bec  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i rrugës në Fsh. Bec, te Xhamija I.Halilaj-Radoniq 40000,00Bec  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i rrugës lokale Muhader Pnish Ramamat 70000,00Damjan  I ardhshem 0 View

 

Print