X
GO
Događaji i vesti
Kryetari Gjini takon zejtarët 10.05.20220

Kryetari Gjini takon zejtarët

Në Gjakovë shënohet Dita e Dëshmorëve 05.05.20220

Në Gjakovë shënohet Dita e Dëshmorëve

Fillon Gara për Gjakovë të Pastër 2022 05.05.20220

Fillon Gara për Gjakovë të Pastër 2022

Me mbjellje lulesh ka filluar zyrtarisht “Gara për Gjakovë të Pastër 2022”..

Me pak investim e me shumë kujdes do të mund të krijojmë hapësira të bukura për veten dhe qytetin.

Moti me diell le të shërbejë si motiv shtesë që sot të mbjellni lule në ambientet tuaja të shtëpisë, punës apo shkollës.

RSS

Theme picker

Više
Objave i Saopštenja
Konkurs për Pranim, grupi Specialistë të Përgjithshëm të Shëndetit-Mjekësisë 29.04.20220

Konkurs për Pranim, grupi Specialistë të Përgjithshëm të Shëndetit-Mjekësisë

Njësia për Menaxhimin e Burimeve Njerëzore duke u bazuar në nenin 67, 68 dhe 69 paragrafi 2 te Ligjit numër 06/L-114 për Zyrtarët Publikë, nenin 2 paragrafi 2.2 të Statutit të Komunës së Gjakovës, shpall

Konkurs për Pranim, grupi Specialist i Administrimit të Përgjithshëm 29.04.20220

Konkurs për Pranim, grupi Specialist i Administrimit të Përgjithshëm

Njësia për Menaxhimin e Burimeve Njerëzore duke u bazuar në nenin 67, 68 dhe 69 paragrafi 2 te Ligjit numër 06/L-114 për Zyrtarët Publikë, nenin 2 paragrafi 2.2 të Statutit të Komunës së Gjakovës, shpall

RSS

Theme picker

Više